Not my finest moment

Van: Marie Oostakker
Aan: Muriel Van Peteghem
Datum: 6 juni 2012 18:05
Onderwerp: RE: zo eenzaam zonder jou

Lieve Mur,

Ik weet dat ik het recht niet heb, maar FUCK IT! Ik heb zijn mail gecheckt. Dit is wat ik hem zou willen zeggen, maar ik heb het uiteraard voor me gehouden:

“Ik zou je willen aanraden een condoom te gebruiken. De ironie van het leven zou zo maar willen dat Sven en jij allebei vader zouden worden van een kind van dezelfde Hollandse hoer. En dat terwijl jij geen kinderen wil. Dat heb je me wel duidelijk gemaakt! Het zijn mijn zaken natuurlijk niet, maar misschien wel handig om je gmail-wachtwoord te veranderen.

Ik voel me vernederd dat je na een relatie met mij zo snel naar een andere vrouw grijpt. 1 week! Ik krijg nooit een antwoord op sms’jes en mails, maar je mailt HÁÁR wel. Nog dezelfde nacht. WTF.”

~~~~~

Maar goed dat hij dit bericht niet ontvangen heeft. Wel heeft hij intuïtief aangevoeld dat hij zijn wachtwoorden moest veranderen, want toen ik het nog een keer probeerde, lukte het al niet meer. Maar goed dat ik niet weet of hij op haar sletterige avances is ingegaan.

Uh, nee not my finest moment. Ik hoop dat je weet hoeveel ik me gesteund voel door jou. Bedankt. Zonder jou is het drama nóg groter. 😉

Xx Ta Marie

Van: Muriel Van Peteghem
Aan: Marie Oostakker
Datum: 6 juni 2012 18:34
Onderwerp: RE: zo eenzaam zonder jou

Ma Marie,

Dit is inderdaad genoeg drama. Ik ben je moreel compas. 😉 Nee, het is niet sjiek wat je gedaan hebt. Bovendien doe je jezelf onnodig pijn. Het is uit en je kunt je beter met niets meer inlaten wat met hem te maken heeft. Mannen zijn zo. Ze hebben een uitlaapklep nodig voor hun emoties en dat doen ze niet met een goed gesprek erover. Ze zetten het op het zuipen, gaan een stoere-mannen-dingen doen, iets waar testosteron bij komt kijken; paintballen of streetracen of een vrouw neuken. Zegt niets over jou. Ik raad je aan om even je cachebestanden te legen (alle wachtwoorden verwijderen), anders kom je via slinkse omwegen alsnog op zijn Facebook of mail terecht. Niet de bedoeling. Laten we afspreken dat je mij belt als je het in je hoofd haalt om iets te ondernemen wat met hem te maken heeft.

xxMuriel

0 comments